6 Mart 2017 Pazartesi

Ürederm LİPO %10

Ürederm lipo çok iyi bir nemlendirici krem. Doktor bana ellerimdeki egzama benzeri deri döküntülerim için verdi. Gerçi egzama içinde veriliyormuş. Ellerin kurumasını önlüyor. Bayağı yağlı bir krem. Çok memnunum. Fakat reçete ile alamıyorsunuz. Devlet karşılamıyor. :))

Endikasyon Bilgisi:
İlacın etken maddesi Üre’dir. UREDERM Krem, cildin su tutma kapasitesini arttırarak, yumuşamasını sağlar. Kronikleşmiş kuru cilt durumlarının eşlik ettiği deri hastalıklarının tedavisinde ve balık pulu görünümündeki  kuru cilt hastalığının tedavisinde kullanılır.



UREDERM Krem Hakkında Bilinmesi Gereken  Hususlar :
İlacın etken maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ilacı kullanmanız önerilmez.
Kronikleşmiş kuru cilt durumlarının eşlik ettiği deri hastalıklarının tedavisinde ve balık pulu görünümündeki  kuru cilt hastalığının tedavisinde kullanılır.
Deride çatlama, iltihap ve bölgesel tahriş var ise bu bölgelerde  ilacı dikkatli kullanınız, geçici sızı oluşabilir.
Hassas, sulantılı veya bütünlüğü bozulmuş olan deriye uygulamayınız, ödem oluşabilir.
İlacı yara ve açık yaralı cilt bölgelerinde kullanmayınız. Bu tür durumların tamamen iyileşmesini bekleyiniz. İyileştikten sonra ilacı uygulayınız.
İlacı ağzınıza ve gözünüze temas ettirmeyiniz. Teması halinde bol su ile yıkayınız.
Tedaviniz süresince, cildin aşırı sıcak veya soğuk hava ile teması ciltte tahrişe neden olabileceğinden, bu hususta dikkatli olunuz.
Süt çocuklarında kullanmayınız.
Bu ilaç  bir çok ilaçla etkileşime geçebilir, doktorunuza hali hazırda kullandığınız bütün ilaçları belirtiniz.
Hamilelik  ve emzirme döneminde doktorunuza danışmadan  kullanmayınız.
UREDERM Krem’in Kullanım Şekli :
Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince lütfen doktorunuzun direktiflerine uyunuz.
Tedavi edilecek bölgeyi temizleyip ılık su ile durulayınız. Kuruladıktan sonra ilacı parmağınızın ucuyla ince bir tabaka halinde sürerek, hafif hareketlerle masaj yapınız. İlaç kuruduktan sonra gerektiğinde kapalı bandaj kullanabilirsiniz.
İlacın Olası Yan Etkileri
Karın ağrısı, nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz.
Tedavi edilen bölgede  yanma, kızarıklık, kaşıntı ve ödem  seyrek görülen  yan etkilerdir. Bu yan etkilerden herhangi biri görüldüğünde ilacın kullanımını durdurup, doktorunuza başvurunuz.
İlaç Etken Maddesi:  Üre

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder